Cochem aanbiedingen

5 daagse busreis door het Moezelgebied

Actie inmiddels verlopen.

Moezel Excursie busreis moezelgebiedOp 17 oktober 2011 organiseert Peter Langhout reizen een 5 daagse busreis door het Moezelgebied.
Bekende plaatsen als Trier, Koblenz, Bernkastel Kues en natuurlijk Cochem worden hierbij bezocht.
En ook ontbreekt de boottocht langs de Moezel niet.

Tijdens de busreis verblijft u ’s avond in een hotel genaamd Hutter in de plaats Bremm op basis van halfpension.
Dit 3 sterren hotel scoort op Zoover gemiddeld een 8,6 op basis van 21 beoordelingen.

Busreis excursie Moezel BernkastelDe kosten van de gehele excursie met busreis en hotel zijn 279,- euro per persoon. Hier komt nog een brandstoftoeslag van 5,- p.p. bij en reserveringskosten 20,- euro + 2,50 euro per boeking.

Actie inmiddels verlopen.

Vakantie en wijnfeest in Cochem

In het laatste weekend van Augustus vinden traditiegetrouw het vakantie en wijnfeest plaats. Dit jaar is dit dus op 25 t/m 29 augustus. Met veel standjes waar je wijn kan proeven en diverse optredens is dit elk jaar weer een druk bezocht evenement.

Het hoogtepunt van het feest is op zondag vanaf 14:00 de grote optocht en ‘s-avonds als afsluiting het vuurwerk. Meer details en het complete programma is te vinden op de website van het vvv-kantoor in Cochem.

Ga je naar de wijnfeesten in Cochem, of heb je de wijnfeesten al eerder bezocht laat hieronder dan een reactie met je ervaringen achter.

Burchfeest in kasteel Rijksburcht Cochem

Elk jaar vindt in het eerste weekend van Augustus het burchtfeest plaats. Tijdens dit burchtfeest wordt in het kasteel van Cochem een groot evenement gehouden met standjes en podiums met shows van o.a. ridders, tovenaars en handwerkers.

De handwerkers tonen hoe vroeger de oude kunst van het handwerk beoefend werd waaronder bereiding van voedsel, bewerken van ijzer en het pottenbakken.

De ridders van showgroep “Fictum” zullen demonstratie gevechten houden, daarnaast zijn diverse muzikanten actief en zijn er meer dan voldoende eet en drink gelegenheden.

Kortom het kasteel van Cochem is zowiezo een bezoek meer dan waard maar in combinatie met het burchtfeest staat het garant voor een dag vol cultuur, entertainment en actie.