Restaurants in Cochem

Cochem dinnerVanwege de vele toeristen heeft Cochem ook een overvloed aan vaak gezellige restaurants, vooral in het centrum en langs de mosel promenade zijn veel gezellige restaurants te vinden.

Enfin de volgde restaurants zijn in elk geval de moeite waard.

Alte Thorschenke

Aangenaam, gezellig en gewoon anders dan anderen, is het restaurant Oude Thorschenke in Cochem. Het gebouw waarin tegenwoordig een mooi hotel en restaurant is gevestigd deed in vroegere tijden dienst als wijnhuis. En kent als zodanig al een ruime geschiedenis, het gebouw stamt uit het jaar 1332 en is opgericht door de graaf van Luxemburg.

Het restaurant is een zeer sfeervol middenklasse restaurant met veel streekgerechten.
Het restaurant ligt aan de oude stadspoort en op steenworp afstand van de Moezel.

Adresgegevens: zie website www.thorschenke.de

Divino

Restaurant met een iets hogere prijsklasse met bijzondere recepten die geinspireerd zijn op zowel de Cochemse streekgerechten als ook de Mediteraanse keuken.

En buiten een mooie patio waar met goed weer erg relaxt een maaltijd genoten kan worden.

Restaurant bevindt zich een stukje buiten centrum in het zuiden van Cochem aan het einde van de Moezelpromenade.

Adresgegevens: Zie website www.parkhotelcochem.de

Restaurant Zom Stuffje

Gezellig authentiek restaurant waarvan het gebouw stamt uit 1642 wat in het centrum van Cochem ligt. Naast de gwone gerechten staan er ook diverse historische streekgerechten op de kaart tegen betaalbare prijzen. Tijdens het seizoen is het restaurant (ook doordeweeks) drukbezocht dus reserveren is hier aanbevolen.

Adresgegevens: Oberbachstrasse 14, Cochem, tel. 0049 2671/7260

Wat zijn uw ervaringen met bovengenoemde restaurants, of is er nog een restaurant wat echt niet in deze lijst mag ontbreken ? Laat dan hieronder een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *