Vakantiepark Cochem

Er zijn veel redenen om voor een vakantiepark te kiezen als je naar Cochem gaat. Je wil in ieder geval langer dan een dag naar Cochem. Misschien wel een weekend, midweek of zelfs een hele week. Als je een vakantiehuis hebt, dan heb je ook een keuken en eethoek. Ontbijten, lunch en avondeten kan gewoon in het huis. Het is natuurlijk lekker om uit eten te gaan, maar als je dit elke dag gaat doen, kunnen de kosten snel oplopen. Een keer chinees of friet halen, barbecue of gewoon zelf iets koken is voordeliger voor je portemonnee. Een ander voordeel is dat je meer privacy hebt.

Kinderen

Een vakantiepark is voor kinderen helemaal ideaal. Roompot FERIENRESORT COCHEM heeft een zwembad, speeltuin, binnenspeeltuin en animatieprogramma. Even een rustmoment voor jezelf, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of met Koos Konijn. Met zijn allen zwemmen en daarna Cochem verkennen.

cochem moezel

Omgeving

Niet alleen Cochem heeft veel te bieden, maar ook de omgeving. Aan de Moezel liggen verschillende leuke pittoreske dorpen. Denk maar eens aan Trier. Ooit werd deze plaats bezet door de Romeinen en zij hebben hun sporen duidelijk achtergelaten.

Geniet van een rondvaart over de moezel. Even uitrusten, terwijl je van de omgeving geniet.

Vakantiehuis

Je kunt al een vakantiehuis boeken met vier personen. Maar ook als je met een groep van veertien bent kun je hier terecht. De huizen hebben een keukenblok met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en alles wat je nodig hebt om zelf te koken, verschillende slaapkamers beneden en boven, badkamer. Een aantal huizen hebben een privé sauna.